Toimitustavat- ja ehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan (www.rosulikka.com) tuotteet suunnittelee, valmistaa ja myy ROSULIKKA (Y-tunnus 3146837-8). Verkkokauppa myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteita pystyy tilaamaan osoitteesta www.rosulikka.com. Tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Puhelinnumeroa edellytetään, jotta seurantatunnukselliset lähetystavat ovat mahdollisia. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, Y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay- maksupalvelun yhteystiedot:

– Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

– Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

– Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

– Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

maksutavat

Visma Pay- palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissäsi ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay- lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilla epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.


toimituskulut ja toimitustapa

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Toimituskulut Suomeen tilauksen koosta riippuen 5,90-8,90€. Yli 70€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen. Toimituskulut näet ostoskorin toimitustapa- kohdasta. Toimitamme tilaukset pakettina, joita voit seurata lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä. Useimmiten toimitusaikamme on 2-7 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa.

vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupan tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain virheettömiä ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita. Asiakas vastaa itse palautuksen kaikista kustannuksista. Ennen tilauksen palauttamista on otettava yhteyttä OTA YHTEYTTÄ -lomakkeen kautta. Tuotteen korvaus- ja vaihtokustannuksista ja aiheeseen liittyvistä käytännöistä sovitaan henkilökohtaisesti palauttajan kanssa, sen jälkeen kun tuote on tarkistettu.

ongelmatilanteet

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä OTA YHTEYTTÄ -lomakkeen kautta, niin sovimme asiasta tapauskohtaisesti. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vrk sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

muuta

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

SHOPPING BAG 0